Slagerij Bart en GracianaSlagerij Bart en Graciana!
In 1995, ik was toen 15 jaar, begon ik mijn opleiding slagerij bij Syntra. Na mijn opleiding begon ik te werken op de afdeling “beenhouwerij” bij een van de grootste winkelketens van België gedurende 6 jaar. In 2002 leerde ik Graciana kennen. We begonnen al snel te dromen van onze eigen zaak. Na een zoektocht van enkele maanden vonden we onze droom in Wolvertem.
1 april 2005 was de start van ons nieuwe leven!
Onze visie lag en ligt vooral op hygiëne en het aanbieden van kwaliteitsvol vlees. U kan bij ons terecht voor onze gehaktbereidingen, pensen, charcuterie, salades, kaas, huisgemaakte gerechten, broodjes, vleesschotels en barbecue. Dit alles wordt met de grootste zorg bereid in ons eigen atelier dat voldoet aan de strenge HACCP normen.
Nu 10 jaar later, 2 kindjes rijker zijn wij toe aan een nieuw hoofdstuk!
Wij heten jullie van harte welkom in onze volledig vernieuwde winkel en op onze website!
http://www.bartengraciana.be/